Solcelleanlegg for privat, industri og landbruk

Egen strøm med solcelleanlegg

Om du har gått med tanker om å investere i et solcelleanlegg, kan akkurat nå være det rette tidspunktet å gjøre det på. Elektro 365 tilbyr installasjon av solcelleanlegg til både privatkunder, industri og landbruk

Et solcelleanlegg er en engangsinvestering som kan hjelpe deg å redusere strømregningen betraktelig. Elektro365 hjelper deg med dette, enten du er privatkunde, næringsdrivende eller driver landbruksnæring.

Solceller betaler seg selv

Solceller en flott løsning for deg som vil produsere din egen strøm. Du kan til og med tjene på det. Med et solcelleanlegg kan du nemlig inngå en avtale med strømselskapet ditt om å selge overskuddsstrøm tilbake til strømnettet.

Solcellepanelene har med tiden blitt såpass rimelige at denne investeringen lønner seg godt. Dessuten har panelene med årene og utviklingen naturlig nok blitt bedre.

Solcellepaneler og solkraft er blant de raskest voksende teknologiene i verden, og teknologien vil med årene bare vokse seg større, i takt med overgangen til mer fornybare energiformer.

Solcelleanlegg og Norge

Er ikke solcellepaneler i Norge litt dumt med tanke på vinteren og sånn, lurer du kanskje på?

Jo, du skulle ikke akkurat tro forholdene var spesielt gode for solceller på hus, hytter og næringsbygg i Norge, men de er faktisk det!

Nordiske forhold er ganske bra for solceller. Det er rett og slett veldig gode lysforhold her. Dette gjelder også om det er snø ute. Snø reflekterer nemlig lys meget godt.

Sammenligner man effekten av solcelleanlegg i Norge med andre land, produserer solcelleanlegg i Norge både minst like mye strøm enn det panelene gjør i byer lenger sør.

Det er særlig gode forhold for installasjon av solceller på Sør- og Østlandet.

Få statsstøtte ved installasjon av solcelleanlegg!

Lurer du fortsatt på om du skal installere solcellepaneler skal du vite én ting til. Starter du produksjon av solenergi hjemme, får du faktisk Enova-støtte for investeringen.

Du kan få inntil 47 500 kroner i støtte fra staten, om du velger å installere solcellepanel, og starter med strømproduksjon i ditt eget hjem! Du får også støtte for å installere solceller på hytta. Snakk med kommunen din om disse ordningene!

Om du fortsatt ikke er helt overbevist om hvorfor nettopp du bør investere i et solcelleanlegg privat, i industri og næring eller landbruket, kan du ringe oss i Elektro 365, så svarer vi på alle dine spørsmål. Kontakt oss også her.

Solcelleanlegg på hustak
solcelleanlegg på hus
Nytt solcelleanlegg på hustak

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle