Elbillader

Elbillader fra Easee

Elbillader for både privat- og bedriftskunder

Vi installerer ladebokser for din elbil både for deg som privatkunde og bedriftskunde. En dedikert ladeboks for din elbil sørger for at du lader raskere enn på vanlig stikkontakt (schuko) og ikke minst tryggere. En ladeløsning på egen kurs og med jordfeilbryter type B er anbefalt av Direktoratet for samfunssikkerhet og beredsskap (DSB)

Stikkontakten er ikke konstruert for å tåle den belastningen lading av elbil utgjør for ditt elektriske anlegg. Ved lang tids overbelastning kan det skje ulykker. Med en av våre elbilladere lader du raskt og trygt.

Vi fører norskproduserte ladebokser fra Easee, Amina og Zaptec. Dette er smarte ladestasjoner som oppdaterer seg over nett. Med riktig avtale fra ditt strømselskap kan du også oppleve smartlading der du lader bilen når strømmen er på sitt billigste.

Easee

Easee er en av de mest kjente aktørene på markedet for elbilladere. Dette er en norsk produsent av moderne og smarte ladebokser, som hele tiden utvikler seg, Ladebokser fra Easee passer både til privat og bedrift, sameier og borettslag.

Med Easee smart elbillader får du tilgang til nyttige løsninger for ladeanlegg. For eksempel lastbalansering, køsystem og skalerbarhet samt enkle administrasjonsløsninger for betaling.

 

Amina

Amina er også en norskprodusert elbillader. Den lille og kompakte formen gjør at den ikke tar store plassen, og er da relativt usjenerende i det store bildet. Den er fortsatt like smart som andre laderoboter, og har alle de essensielle løsningene du trenger for å få en god ladeopplevelse i en liten pakke.

Denne ladeboksen er spesielt tilpasset smarthusløsninger.

 

Zaptec

Zaptec er et norsk selskap som har konstruert og designet laderoboter for elbil siden 2012. De er en av de virkelige pionerene i den norske elbilladerindustrien. Ladebokser fra Zaptec er i bruk private hjem, hytter og hos bedrifter samt borettslag og sameier.

Denne elbilladeren er en smart elbillader, som alltid er koblet opp mot internett og oppdaterer seg selv. Som de andre ladestasjonene har den også en egen app, for lett tilgang til lading og alle tjenester.

Billader fra Zaptec

Ønsker du tilbud på elbillader?

Dersom du ønsker et uforpliktende tilbud på en av våre elbilladere, ønsker mer informasjon eller bare har noen spørsmål – ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle