El-kontroll bolig

Trenger du el-kontroll?

Elektro365 er godkjent firma for gjennomføring av elkontroll i din bolig.

Mer enn 40 prosent av norske boligbranner skyldes elektrisitet og bruk av elektrisk utstyr. Det sier seg selv da at det er viktig med en grundig sjekk av det elektriske anlegget ved jevne mellomrom. Faktisk er anbefalt kontrollintervall for elektriske anlegg hvert femte år.

Denne kontrollen skal ivareta sikkerheten i anlegget og påse at det er godt vedlikeholdt. Foretar du regelmessig elkontroll reduserer du faren for brann og andre hendelser i ditt elektriske anlegg.

Vi utfører elkontroll ved å sjekke sikringsskap, jording og elektrisk utstyr. Et elektrisk anlegg kan komme utfor alt fra jordfeil til varme punkter, som ikke kan sees på overflaten. Dette kontrollerer vi for deg.

Ditt elektriske anlegg er i trygge hender ved en elkontroll utført av oss. Vi gjennomfører en grundig sjekk og gir deg til slutt en oversikt over eventuelle feil og mangler som må utbedres.

En elkontroll er en investering som gir deg en tryggere hverdag. I tillegg reduserer det utgiftene dine. De fleste forsikringsselskaper gir rabatterte priser for deg som gjennomfører elkontroll jevnlig.

Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle