Boliginstallasjon

Trenger du elektriker til din bolig?

Det elektriske anlegget i boligen din er noe man skal ta seriøst. Derfor bør du alltid benytte deg av en registrert og autorisert elektriker. En elektriker som Elektro365. Da er du sikker på å være i trygge hender med alt det elektriske i hjemmet ditt.

Vi kan boliginstallasjoner og har kompetansen og erfaringen som trengs for at du er sikret det beste resultatet i din bolig. Våre elektrikere er erfarne og hjelper deg å planlegge alle aspekter av det elektriske anlegget. Her er det mange mange viktige detaljer som man må ha oversikt over, for at installasjonen forblir praktisk og elegant også i fremtiden.

Av oss kan du blant annet få installert alt fra sikringsskap til varmeovner og belysning. Vil du for eksempel installere komfyrvakt hjemme, kan vi hjelpe deg med det også. Ring oss også om du trenger hjelp til å legge opp nye stikkontakter eller få økt kapasiteten i ditt elektriske anlegg.

Elektro35 AS installerer alt det du vil ha av elektriske innretninger i boligen din. Vi gjør en jobb du vil være fornøyd med og har også lang erfaring for å løse spesielle oppdrag.

Våre elektrikere utfører elektroinstallasjon i alle typer boliger og leverer installasjonen med lovpålagt dokumentasjon.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle